Transurfing Realnosti

Tehnika Transurfinga omogoča, da s svojo usodo upravljate tako, kot si želite sami. Človek se niti zaveda ne, da se mu za želen cilj ni potrebno posebej naprezati, ampak lahko želeno preprosto dobi. Kako je to mogoče?

09.06.2016Odpri novico

Paralelno izobraževanje - Equilibrium

Od sezone 2011/2012 naprej je organizirano tudi vzporedno izobraževanje, ki poteka med delovniki (1 x mesečno po 4 ure). Paralelno izobraževanje je namenjeno predvsem osebni rasti, program pa vsebuje tudi precej terapevtskih prvin.

Vsebina paralelnega izobraževanja

Gre za modificirano vsebino predavanj, ki jih izvajam na Šoli osebne rasti, temelji pa na usmerjenosti na to, kako vzpostaviti stik s samim seboj, izboljšati zdravje na vseh ravneh in izboljšati svojo pozicijo v družbi.

Temelji na razumevanju in obvladovanju elementov, ki nas odtujujejo tako od sebe kot od družbe, poglobljenih metodah za izboljšanje osredotočenosti in razumevanju principov manifestacije želene realnosti. Slušateljem bodo predstavljene najmodernejše kvantne metode, kot tudi razumevanje njihovih potencialov in omejitev.

Tudi na paralelnem izobraževanju je udarna metoda zavestno delo s torzijskim poljem.

Predavatelj: Tadej Pretner

 

Okvirni termini predavanj: Od oktobra 2015 do junija 2016, enkrat mesečno med tednom (načeloma prva sreda v mesecu), od 17.00 do 21.00, v O.Š. Livada, Ulica Dušana Kraigherja 2, Ljubljana. Celoten program predavanj traja načeloma dve leti (sledi torej sezona od oktobra 2016 do junija 2017).

Cena izobraževanja: 40 €/predavanje (cena vsebuje ddv). Plačevanje poteka sproti, na vsakem predavanju.
Udeleženci lahko izobraževanje prekinejo kadarkoli.

Zainteresirani naj me kontaktirajo na e-naslov: tadej.pretner@gmail.com, da jih dodam na čakalno listo in kasneje posredujem konkretna nadaljna navodila. Prijave zbiram do 15.09.2015, oziroma do zasedbe prostih mest.

Strokovni vodja šole
Tadej Pretner

 
Copyright / Transurfing


Transurfing
Kapele 31a
8258 Kapele
Slovenija