Transurfing Realnosti

Tehnika Transurfinga omogoča, da s svojo usodo upravljate tako, kot si želite sami. Človek se niti zaveda ne, da se mu za želen cilj ni potrebno posebej naprezati, ampak lahko želeno preprosto dobi. Kako je to mogoče?

09.06.2016Odpri novico

2. Stopnja - Šelestenje jutranjih zvezd

21

Šelestenje jutranjih zvezd je druga knjiga trilogije Vadima Zelanda Transurfing realnosti.

2. stopnja Transurfinga pojasnjuje, zakaj se želje ne izpolnjujejo in sanje ne uresničujejo, najhujši strahovi pa se kot nalašč uresničijo. Kaj res ne more biti ravno obratno? Česa ne delate prav? Kako prepoznati, kateri cilji so resnično vaši?

Vsi smo, tako ali drugače, podvrženi določenim okoliščinam. Izkaže se, da morate, če želite, da se izpolni tisto, kar si želite, znati ''oddati naročilo''. Vendar kako doseči zastavljeni cilj, glede na to, da se želje ne skladajo vedno z danimi možnostmi? V knjigi so podani praktični nasveti o tehniki realizacije naročila. Bralci se bodo prepričali, da so vse možnosti omejene le z njihovo lastno namero. To so prvi koraki čarodeja.

Človek ima v sebi ogromno moč, ki ji včasih rečemo psihična energija. Vsi imamo magične sposobnosti, toda zakopane so globoko znotraj nas. Ni nam treba veliko prepotovati, da bi prišli do skritih notranjih rezerv in potencialov. Presenetljivo je tik za vogalom, le pozorni nismo nanj.

 Copyright / Transurfing


Transurfing
Kapele 31a
8258 Kapele
Slovenija