Transurfing Realnosti

Tehnika Transurfinga omogoča, da s svojo usodo upravljate tako, kot si želite sami. Človek se niti zaveda ne, da se mu za želen cilj ni potrebno posebej naprezati, ampak lahko želeno preprosto dobi. Kako je to mogoče?

09.06.2016Odpri novico

3. Stopnja - Naprej v preteklost

21

Osvobodite se odvečnih potencialov in dovolite zunanji nameri, da deluje v vašo korist. Naj načelo transurfinga postane tudi vaše:
Ne želim si in ne upam – Imam namero.

Zadnji del trilogije Transurfing realnosti bo nedvomno zadovoljil vašo radovednost, ker na vprašanja iz vsakdanjega življenja odgovarja s povsem nepričakovanega vidika. 
Izvedeli boste, da se cilji ne dosegajo s trudom in odločnostjo, ampak se večinoma uresničijo kar sami. Ključ do uspeha se ne skriva v boju, ampak v izbiri cilja, ki je resnično vaš. Svet vam začne prihajati nasproti z odprtimi rokami. Pri transurfingu ne gre za tehniko, ampak za to, da se začnete zavedati svoje notranje svobode in za občutek, da ste gospodar svoje plasti sveta.

Avtor v knjigi tudi svetuje, kako uporabiti načela transurfinga na različnih področjih v vsakdanjem življenju, v medsebojnih odnosih, iskanju službe, soočanju z boleznijo…ter predstavi nekatere nove in razburljive tehnike upravljanja z realnostjo, kot so koordinacija, transakcija in frejling.

Naprej v preteklost vam bo približala razumevanje časa in prostora na nekoliko drugačen način. Ali dejansko lahko potujete v času nazaj in naprej? Se lahko vrnete nazaj na srečne življenjske linije, ki so vas nekoč vodile k vašemu cilju?
Copyright / Transurfing


Transurfing
Kapele 31a
8258 Kapele
Slovenija