Transurfing Realnosti

Tehnika Transurfinga omogoča, da s svojo usodo upravljate tako, kot si želite sami. Človek se niti zaveda ne, da se mu za želen cilj ni potrebno posebej naprezati, ampak lahko želeno preprosto dobi. Kako je to mogoče?

09.06.2016Odpri novico

4. Stopnja - Upravljanje realnosti

17

V četrti knjigi Vadima Zelanda – Upravljanje realnosti – boste našli odgovore na konkretna vprašanja, s katerimi se v življenju srečujemo in se znova prepričali, da je transurfing tehnika, ki res deluje.

Knjiga govori o tem, kako deluje realnost ter zakaj je upravljanje realnosti možno in kaj ga ovira. Svojo življenjsko situacijo boste lahko pogledali iz drugega zornega kota kot je tisti, ki vam ga ponuja in vsiljuje sodobna družba. Zakaj se vam življenje preprosto »dogaja« namesto, da bi bili vi tisti, ki svobodno in mirno odločate o njem?

V vsaki situaciji je neskončno različnih možnosti razvoja dogodkov. V tej knjigi boste prebrali, zakaj človek v posamezni situaciji vidi samo majhen delček teh možnosti. In zakaj hodite po uhojenih poteh, kljub temu da ste se jih že davno naveličali? Kaj je tisto, kar vas vedno znova vleče nazaj in ustavi vaš korak takrat, ko bi želeli kreniti v novo smer?

Kako doseči uspeh? Ali se lahko osvobodite razvad in odvisnosti? Kako se osvoboditi občutkov krivde in manjvrednosti? Kako izboljšati svoje spolno življenje? Kdo so indigo otroci? Zakaj sčasoma izgubimo enost razuma in duše, s katero se rodimo? Ali obstaja reinkarnacija? Kako dojmati in razumeti Boga?

Vadim Zeland v svoji četrti knjigi ponuja odgovore na ta in mnoga druga vprašanja na poseben in edinstven način – z vidika transurferja.

 Copyright / Transurfing


Transurfing
Kapele 31a
8258 Kapele
Slovenija