Transurfing Realnosti

Tehnika Transurfinga omogoča, da s svojo usodo upravljate tako, kot si želite sami. Človek se niti zaveda ne, da se mu za želen cilj ni potrebno posebej naprezati, ampak lahko želeno preprosto dobi. Kako je to mogoče?

09.06.2016Odpri novico

5. Stopnja - Jabolka padajo v nebo

17

Svet kot ogledalo odraža vaš odnos do njega. Odsev se oblikuje v enosti duše in razuma. Ne razmišljajte o tem, česa ne želite, ampak o tem, kar si prizadevate doseči.

V petem delu Transurfinga realnosti – Jaboka padajo v nebo, Vadim Zeland znova navdušuje z neverjetnimi koncepti te preproste tehnike.

Knjiga govori o principih in postopkih upravljanja z realnostjo. V tem delu nam avtor predstavi svet kot dvostransko ogledalo in nas seznani z zrcalno tehniko.

Na eni strani ogledala je notranja in na drugi strani zunanja namera. Materialni svet se v tem primeru pojavlja kot odsev, ki odraža misli in namero Boga in vseh živih bitij, ki so utelešenje Boga. Človek z neposrednim delovanjem vpliva na predmete zunanjega sveta, s svojimi mislimi pa iz prostora različic v realnost materializira tisto, česar v tistem trenutku še ni.

Svet je skrbnik, ki v vsakem primeru skrbi za vas in vam hodi naproti. Za vas vedno izbere vse najboljše - zaupajte mu! Z vami hodi z roko v roki in se odziva na vse, kar je v vas: vaše želje, čustva, misli,… Z upravljanjem svojega odnosa do sveta upravljate realnost.

Osvobodite energijo, prenehajte z vsem, kar znižuje raven energije in se odločite, da postanete Gospodar svoje realnosti! Transurfing vas bo naučil, kako to storiti.

 Copyright / Transurfing


Transurfing
Kapele 31a
8258 Kapele
Slovenija